INCLUSIEF
TERUGGAVE
GRATIS
VERZENDING

Stage Remapping NL

Stage Remapping NL

Stage Remapping NL

Waarom verslaat de moderne RaceChip-chiptuning de klassieke kenveldoptimalisatie?

 • Plug & drive
  binnen 10 minuten

  Plug & drive binnen 10 minuten

  RaceChip

  OBD-tuning

  Eenvoudige inbouw binnen 10 min. Voertuigkennis of speciale gereedschappen zijn niet nodig. OBD-tuning kost heel veel tijd en kan het motorregelapparaat bij een onprofessionele uitvoering beschadigen.

 • Activering van de
  vermogensreserves

  Activering van de vermogensreserves

  RaceChip

  OBD-tuning

  De RaceChip-software maakt op efficiënte wijze gebruik van de beschikbare vermogensreserves van een motor. OBD-tuning kan ook alleen binnen de beschikbare vermogensreserves een hogere prestatie bereiken, wanneer de motor op lange termijn geen schade mag worden berokkend.

 • Fijne instelling
  ook na inbouw

  Fijne instelling ook na inbouw

  RaceChip

  OBD-tuning

  Een RaceChip is speciaal geprogrammeerd voor uw motor. Bovendien kunt u op elk moment meer fijne instellingen uitvoeren. Wanneer OBD-tuning niet met behulp van standaard tuningfiles wordt uitgevoerd, kan daarbij rekening worden gehouden met de standaarddeviatie van een motor. Maar zelfs dan kan de tuning na installatie niet meer aan de indivuele behoeften worden aangepast.

 • Motorbeveiligingssystemen
  blijven actief

  Motorbeveiligingssystemen blijven actief

  RaceChip

  OBD-tuning

  Alle motorbeveiligingssystemen van de autofabrikant blijven intact. Bovendien zorgt het RaceChip Engine Protection System voor maximale veiligheid en levensduur van uw motor. Bij OBD-tuning kunnen daarentegen motorbeveiligingssystemen worden overschreven.

 • Motorgarantie
  van RaceChip

  Motorgarantie van RaceChip

  RaceChip

  OBD-tuning

  Voor RaceChip-producten geldt een motorgarantie van maximaal twee jaar die alle belangrijke componenten bestrijkt. Bovendien wordt de hardware van de fabrikant niet veranderd. OBD-tuning leidt tot een verlies van de motorgarantie.

 • Eenvoudige reset naar
  de standaardtoestand

  Eenvoudige reset naar de standaardtoestand

  RaceChip

  OBD-tuning

  In tegenstelling tot OBD-tuning kan een RaceChip te allen tijde binnen enkele minuten worden gedemonteerd om de auto naar de standaardtoestand terug te brengen. Een RaceChip-product kan bij een inspectie of een software-update niet worden overschreven.

Plug & drive binnen 10 minuten

RaceChip

Eenvoudige inbouw binnen 10 min. Voertuigkennis of speciale gereedschappen zijn niet nodig.

OBD-tuning

OBD-tuning kost heel veel tijd en kan het motorregelapparaat bij een onprofessionele uitvoering beschadigen.

Activering van de vermogensreserves

RaceChip

De vermogensreserves van een motor en zijn componenten zijn beperkt. De RaceChip-software maakt op intelligente en efficiënte wijze gebruik van de beschikbare vermogensreserves.

OBD-tuning

OBD-tuning kan ook alleen binnen de beschikbare vermogensreserves een hogere prestatie bereiken. Nog hogere, extra prestaties zijn weliswaar mogelijk, maar kunnen de motor op lange termijn schade berokkenen.

Fijne instelling ook na inbouw

RaceChip

Een RaceChip is speciaal geprogrammeerd voor uw motor. Bovendien kunt u op elk moment meer fijne instellingen uitvoeren, bijv. wanneer uw motor een standaarddeviatie vertoont. Bij een RaceChip met app-besturing kunt u individuele instellingen door onze klantenservice laten uitwerken en via een update downloaden.

OBD-tuning

Wanneer OBD-tuning niet zoals voor een deel gebruikelijk met behulp van standaard tuningfiles kan worden uitgevoerd, kan daarbij rekening worden gehouden met de standaarddeviatie van een motor. Maar zelfs dan kan de tuning na installatie niet meer aan de indivuele behoeften worden aangepast.

Motorbeveiligingssystemen blijven actief

RaceChip

Alle motorbeveiligingssystemen van de autofabrikant blijven intact. Bovendien zorgt het RaceChip Engine Protection System voor maximale veiligheid en levensduur van uw motor.

OBD-tuning

Motorbeveiligingssystemen van de fabrikant kunnen worden overschreven door OBD-tuning. Dit kan er bijvoorbeeld toe leiden dat te veel laaddruk of oververhitting van de motor niet wordt herkend. Daardoor kan bijvoorbeeld een te grote slijtage ontstaan.

Motorgarantie van RaceChip

RaceChip

Voor RaceChip-producten geldt een motorgarantie van maximaal twee jaar die alle belangrijke componenten bestrijkt. Bovendien wordt de hardware van de fabrikant niet veranderd.

OBD-tuning

OBD-tuning wordt bij een gewone inspectie herkend en de motorgarantie vervalt. De meeste OBD-tuners verlenen echter geen motorgarantie.

Eenvoudige reset naar de standaardtoestand

RaceChip

Een RaceChip kan binnen enkele minuten worden gedemonteerd om de auto naar de standaardtoestand terug te brengen. Tuningboxen kunnen bij een inspectie niet worden overschreven.

OBD-tuning

OBD-tuning kan maar moeilijk volledig ongedaan worden gemaakt en blijft aantoonbaar, omdat de ECU elke flash meetelt. OBD-tuning kan bij een inspectie of een software-update van de fabrikant worden overschreven.

RaceChip: complexe technologie. Eenvoudige inbouw.

Het RaceChip Plug & Drive-systeem

Sophisticated functionality – simple installation

Het extra regelapparaat wordt met behulp van de meegeleverde voertuigspecifieke kabelboom tussen motorregelapparaat en sensoren geplaatst. Daarvoor zijn noch vakkennis noch speciale gereedschappen nodig.

In tegenstelling tot gebruikelijke tuningboxen biedt RaceChip perfect op uw motor afgestemde, intelligente extra regelapparaten aan die werken als minicomputers. Daarvoor analyseert en optimaliseert de aanwezige microprocessor in real time elektronische sensorsignalen en verzendt deze naar het motorregelapparaat dat de vermogensreserves vrijmaakt.

Vermogen naar wens

Kies uit drie rijstanden

Afbeelding als voorbeeld gebaseerd op de vermogensgegevens van een BMW 730d op de testbank.

De nieuwe RaceChip-app: chiptuning nieuw gedefinieerd

Voor elke situatie het juiste vermogen

Als toonaangevende vernieuwer op het gebied van chiptuning heeft RaceChip een smartphone-app ontwikkeld die een regeling van de chiptuningbox via Bluetooth mogelijk maakt. Al naargelang behoeft kunt u kiezen tussen de rijstanden Efficiency, Sport en Race.
Met de geïntegreerde warm-up timer kunt u de duur van de warmloopfase van uw motor bepalen, voordat het extra vermogen wordt vrijgegeven. Daardoor wordt uw motor zelfs in de koudste winternachten ontzien.

Wanneer u voor de reeds bij levering op uw voertuig afgestemde instellingen nog fijne aanpassingen wenst (bijv. wanneer uw auto een te grote standaarddeviatie vertoont), kunnen wij de instellingen voor u persoonlijk aanpassen en eenvoudig beschikbaar stellen om te downloaden.

Voeg de app-besturing tijdens het koopproces voor slechts 50 euro aan uw RaceChip toe, om van deze individuele regeling te profiteren.

RaceChip is Made in Germany

Duitse auto‘s gelden over de hele wereld als technisch toonaangevend. De innovatie- en marktleider voor chiptuning komt eveneens uit Duitsland: RaceChip-producten zorgen tegenwoordig al in meer dan 135 landen voor meer rijplezier. Meer dan 500.000 tevreden klanten genieten van meer vermogen, een krachtigere acceleratie en een superieure rijdynamiek.

Onze chiptuning-producten zijn volledig in Duitsland ontwikkeld, gefabriceerd en grondig getest. Bovendien wordt ons kwaliteitsmanagement uitgebreid getest door TÜV Hessen en gecertificeerd conform ISO 9001:2015.

De RaceChip-producten
worden gemaakt in Duitsland

Wij bieden vermogensverbetering aan voor bijna alle fabrikanten en modellen.